Pe 18 iulie 2020 compania aeriană Animawings a operat primul său zbor de pe Aeroportul Henri Coandă Bucureşti, fiind prima companie certificată pe timpul pandemiei COVID-19, devenind astfel cea mai tânără companie aeriană din România.

Până ȋn prezent, aeronavele Animawings au operat un total de 1.074 de zboruri, care au ajuns în 36 de destinații din Tanzania, Grecia, Egipt, Turcia sau Spania, cu plecări de pe aeroporturile din București, Arad, Cluj-Napoca, Timișoara, Târgu-Mureș, Sibiu, Oradea, Iași, Craiova şi Baia Mare. Echipajele Animawings au adunat astfel un total de 2708 ore de zbor în acest prim an al companiei.

Odată cu apariția Animawings, noi standarde de calitate au fost setate pe piața zborurilor turistice din România.

Tudor Constantinescu, Chief Commercial Officer ȋn cadrul Animawings

Pentru a marca această aniversare, Animawings a organizate câteva evenimente pentru pasagerii care au călătorit în data de 18 iulie 2021, atât în Aeroportul Otopeni, cât și pe timpul zborurilor, dar și oferte de neratat.

„Cu ocazia aniversării primului an de operare, am lansat şi o campanie promoţională prin care timp de 3 zile, ȋn perioada 18-20 iulie 2021, vom aplica o reducere de 25% la biletele de avion pentru toate zborurile disponibile. Perioada de călătorie este 18 iulie – 30 octombrie 2021”, mai spune declară Tudor Constantinescu

Înființată în 2019, Animawings operează zboruri regulate și charter către cele mai populare destinații din Europa și Africa. Acționarii Animawings sunt Memento Group, grup turistic de incoming din România și Aegean Airlines, compania aeriană a Greciei.

Sursa foto: Animawings

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri