Schiorii braşoveni vor avea, în acest sezon de iarnă, o zi pe săptămână dedicată lor, în care vor beneficia de 50% reducere la transportul pe cablu, a stabilit Consiliul Local Braşov într-o şedinţă în care primarul Allen Coliban a anunţat că "există şansa" deschiderii sezonului de schi în Poiana Braşov în weekendul următor.

Consilierii au aprobat cadrul de colaborare cu operatorul privat Ana Teleferic, care administrează cea mai mare parte a instalaţiilor pe cablu de pe domeniul schiabil din Poiană, care prevede o serie de noi facilităţi, printre care şi cea privind instituirea zilei de miercuri pentru schiorii braşoveni.

"Chiar dacă pare că fiind o zi lucrătoare nu vor fi prea mulţi schiori, să ne gândim la tineri, la pensionari, la bunicii care să-şi ducă nepoţii la schi să trăiască ce am trăit şi eu, în urmă cu mulţi ani, alături de bunicul meu", şi-a susţinut primarul Allen Coliban iniţiativa.

Noul cadru de colaborare mai prevede, printre altele, introducerea unei cartele de sezon, solicitată în special de şcolile de schi, precum şi facilităţi pentru hotelurile care achiziţionează un număr mare de abonamente, dar şi o actualizare a tarifelor faţă de anul trecut.

Toate acestea au fost negociate cu operatorul privat în contextul în care "venim după un sezon foarte slab", a punctat edilul braşovean, însă anul acesta "avem şansa să-l deschidem chiar din acest weekend".

Proiectul de Hotărâre a fost adoptat în unanimitate de consilierii prezenţi, nu însă înainte ca un amendament solicitat de grupul de consilieri liberali, privind introducerea a două zile pe săptămână în care schiorii braşoveni să beneficieze de 40% reducere la transportul pe cablu, nu a întrunit suficiente voturi pentru a trece.

Sursa foto: Gaspar Janos / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri