Un nou hotel de patru stele, Diplomat, a fost inaugurat recent in Bucuresti, in urma unei investitii private de aproximativ 1,5 milioane de euro inceputa anul trecut.

Lucrarile au inceput anul trecut si au fost finalizate in luna august 2005, cand am si deschis hotelul. Unitatea se adreseaza preponderent segmentului de business, oamenilor de afaceri romani si straini, a declarat, ieri, proprietarul hotelului, Paul Ionescu, informeaza Mediafax. El a adaugat ca intentioneaza sa creeze o retea de hoteluri Diplomat, urmatoarea investitie urmand sa fie lansata anul viitor.

Noul hotel, situat in apropiere de Romexpo, are 39 de camere, din care sase apartamente, restaurant cu specific francez, sala de conferinte cu 150 de locuri, centru spa si bar. Preturile de receptie sunt de 160 de euro pentru o camera single si 180 de euro pentru una dubla.

In ultimii patru ani, segmentul structurilor hoteliere clasificate la 3-5 stele s-a dovedit foarte dinamic in Bucuresti, fiind introduse in circuitul turistic peste 1.300 de camere. Potrivit firmei imobiliare Colliers, in hotelurile din Capitala exista in prezent circa 6.000 de camere, estimarile pentru urmatorii ani indicand atingerea unui nivel de 9.000 de camere pana in 2009.


Te-ar putea interesa si:


Mai multe articole din sectiunea Turism »
Ascultă primul podcast de FinTech și digital banking din piață.

Citeste si