Doua cladiri de birouri de peste 10.000 mp, pana la sfarsitul anului

Art Business Center, cu 6.300 metri patrati construiti, si Floreasca BC, cu alte 4.020 metri patrati utili - alte doua cladiri de birouri bucurestene vor fi date in folosinta pana la sfarsitul acestui an.

"In contextul preinchirierii majoritatii centrelor de afaceri, cele doua noi oferte - Art Business Center, disponibil din noiembrie 2005, si Floreasca BC, de la finele lunii septembrie - vor aduce noi posibilitati de reprezentativitate si imagine acelor firme interesate de un sediu semnificativ", a declarat, ieri, Cristian Ionita, senior broker al companiei imobiliare Eurisko.

Art Business Center, situata in zona Buzesti, va avea o suprafata neta inchiriabila de 6.300 mp. Aceasta are 18 niveluri, respectiv patru subsoluri, parter si 13 etaje. Configurarea cladirii va fi tip "open space", lasand clientului optiunea impartirii in functie de nevoi.

Centrul de afaceri Floreasca BC este pozitionat in nordul Capitalei si ofera suprafete pe etaj cuprinse intre 250 si 430 mp, o terasa de 464 mp, precum si un spatiu optim pentru locurile de parcare.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri