Art Business Center, cu 6.300 metri patrati construiti, si Floreasca BC, cu alte 4.020 metri patrati utili - alte doua cladiri de birouri bucurestene vor fi date in folosinta pana la sfarsitul acestui an.
"In contextul preinchirierii majoritatii centrelor de afaceri, cele doua noi oferte - Art Business Center, disponibil din noiembrie 2005, si Floreasca BC, de la finele lunii septembrie - vor aduce noi posibilitati de reprezentativitate si imagine acelor firme interesate de un sediu semnificativ", a declarat, ieri, Cristian Ionita, senior broker al companiei imobiliare Eurisko.

Art Business Center, situata in zona Buzesti, va avea o suprafata neta inchiriabila de 6.300 mp. Aceasta are 18 niveluri, respectiv patru subsoluri, parter si 13 etaje. Configurarea cladirii va fi tip "open space", lasand clientului optiunea impartirii in functie de nevoi.

Centrul de afaceri Floreasca BC este pozitionat in nordul Capitalei si ofera suprafete pe etaj cuprinse intre 250 si 430 mp, o terasa de 464 mp, precum si un spatiu optim pentru locurile de parcare.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri