Cursele vor fi operate in fiecare marti in regim tur-retur.

“Bucuresti - Salonic si Bucuresti - Paphos sunt destinatii recent adaugate in portofoliul Blue Air, fiind anuntate ca parte a orarului de vara 2009. Cursele sunt un succes, dupa cum o arata si gradul de incarcare de peste 80% de pana in prezent a acestor curse”, declara Adrian Ionascu, directorul general al Blue Air.

In acest moment, Blue Air opereaza in Cipru si pe destinatia Larnaca din orarul de vara 2008.

Preturile biletelor de avion incep de la 47 euro, taxe incluse, pentru zborul Bucuresti - Salonic, iar pentru Bucuresti - Paphos de la 112 euro.

Blue Air are capital 100% privat romanesc. Compania este autorizata sa efectueze zboruri regulate interne si internationale de pasageri, zboruri de tip charter la cerere, zboruri internationale de pasageri de tip charter si transporturi cargo.

Linia aeriana a transportat 201.000 de pasageri in primele trei luni ale lui 2009 pe rutele din si catre Romania, in crestere cu circa 10% fata de perioada similara a anului trecut.

Pentru acest an, Blue Air anticipeaza un total de 1,7milioane calatori. In ceea ce priveste indicatorii economici, Blue Air a inregistrat o cifra de afaceri de 124,1milioane euro in 2008 si estimeaza venituri de 170 de milioane pentru 2009.

Citeste si "Cati bani fac operatorii low-cost din taxarea suplimentara"