Reteaua hoteliera Continental Hotels, detinuta de omul de afaceri Radu Enache, a raportat anul trecut pierderi nete de peste 2,8 milioane euro (10,2 milioane lei), fata de profitul net de 500.000 de euro inregistrat in 2007, potrivit datelor oficiale publicate de Ministerul Finantelor.
Cifra de afaceri a Continental Hotels a fost anul trecut de 26 milioane euro (97 milioane lei), in crestere fata de 2007 cu 3% in moneda locala, insa in declin cu 7% in euro. Afacerile in 2007 au atins valoarea de 28 milioane euro (94 milioane lei)

Compania detine 14 hoteluri de 2, 3 si 4 stele, iar pentru acest an, compania si-a propus doua noi inaugurari: un nou holtel Ibis in Sibiu precum si deschiderea unitatii de 5 stele din cadrul grupului, Grand Hotel Continental din Capitala.

Urmatoarele unitati care urmeaza sa fie deschise de Continental Hotels vor fi cele din Timisoara, Arad, Cluj-Napoca si Iasi.

Conform datelor publicate de Ministerul Finantelor, la sfarsitul anului trecut compania avea 1199 de angajati.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri