Compania Ana Hotels, controlata de omul de afaceri George Copos, a raportat un profit in valoare de 3,2 milioane euro (11,6 milioane lei) in 2008, in scadere cu 33% fata de anul 2007 cand inregistrase un profit de 4,8 milioane euro (16,1 milioane lei).
Ana Hotels a rulat anul trecut, prin cele sase hoteluri pe care le detine, afaceri de 25,3 milioane euro (93 milioane lei), in crestere cu 17% fata de cele 21,6 milioane euro (71,9 milioane lei) raportate in anul precedent.

Ana Hotels are in proprietate hotelul de cinci stele Crowne Plaza din Bucuresti, unitatile Europa si Astoria din Eforie Nord, precum si hotelurile de trei stele Sportul, Bradul si Poiana din Poiana Brasov.

Omul de afaceri George Copos controleaza si hotelul Hilton din Capitala, rezultatele acestuia nefiind incluse in rezultatele raportate de Ana Hotels.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri