ADA Cosmetics, cel mai mare furnizor de cosmentice hoteliere din Europa, a decis sa se extinda, deschizand cel de-al optulea sediu al companiei, in Bucuresti.
Cosmeticele companiei au generat o cifra de afaceri de 45 milioane de euro in 2008, compania apartinand grupului de investitori Halder din anul 2006.

In Romania, produsele cosmetice hoteliere apartinand marcii germane sunt exclusiv distribuite prin furnizorul de dotari pentru hoteluri si restaurante Concept Hotels.

Portofoliul de branduri al ADA Cosmetics este divizat in 3 domenii care sa indeplineasca cererile diferitelor categorii de hoteluri: Brand Collection - branduri internationale ale parfumeriei de lux (Armani Acqua Di Gio, Chopard, Bvlgari, Lanvin, Bogner), Spa Collection - branduri pentru spa, special concepute pentru hoteluri (Hydro Basics, Laura Hutton, Pure Herbs, Jean D'Arcel, Pure Lavender) si Care Collection - propriul portofoliu de branduri constand in linii de ingrijire (Classic, Fusion, Country Garden, Sutton&Foster, Naturals, Derma Fit, KID's, Essential, Aqua Senses, Green Culture).

In 1979, Andreas Dahlmeyer a fondat compania si a inceput oferind sapunuri pentru hoteluri, personalizate cu designul clientului corporativ.

In prezent, ADA opereaza la nivel international, cu mai mult de 300 de angajati.Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Roxana Grosu
Roxana a absolvit Facultatea de Litere , fiind și traducător autorizat de engleză și franceză. Are o experiență de peste 15 ani în presă și comunicare, este grammar nazi și pasionată de istoria artei. Ca jurnalist, a lucrat pentru publicații precum Businessmen's, Bucharest Business Week , România Liberă - unde a fost editor coordonator - și Wall-Street.ro . De-a lungul carierei jurnalistice, Roxana a scris pe domenii precum diplomație , turism , aviație , retail ,...

Te-ar putea interesa și:

Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri