Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism - impreuna cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunarii, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural si Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului - au decis prelungirea programului “Inscrieri timpurii” pana la data de 15 aprilie 2010.
Turistii vor putea achizitiona de la agentiile de turism membre ANAT pachete turistice in cadrul programului “Inscrieri Timpurii”, beneficiind astfel de un discount de pana la 30% din valoarea totala a pachetului.

Programul “Inscrieri Timpurii” a fost initiat si dezvoltat de ANAT, prin Comisia de Turism Intern si Incoming, in parteneriat cu patronatele hoteliere si cu celelalte organizatii din turismul romanesc.

La editia 2010 a acestui program au aderat pana in prezent peste 200 de unitati de cazare.

Oferta include hoteluri de la 2 la 5 stele, atat de pe Litoralul Marii Negre, cat si din statiuni montane, balneare, Delta Dunarii, zone de agroturism etc.

Programul este sustinut si promovat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si al Turismului, in parteneriat cu ANAT si celelalte organizatii patronale si de promovare.

Citeste si: Top reduceri la ofertele turistice early booking
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Turism »



Setari Cookie-uri