Vacante cu reduceri de pana la 30% pana la mijlocul lui aprilie

Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism - impreuna cu Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral - Delta Dunarii, Federatia Patronatelor din Turismul Romanesc, Organizatia Patronala a Turismului Balnear din Romania, Asociatia Nationala de Turism Rural, Ecologic si Cultural si Federatia Asociatiilor de Promovare a Turismului - au decis prelungirea programului “Inscrieri timpurii” pana la data de 15 aprilie 2010.
Turistii vor putea achizitiona de la agentiile de turism membre ANAT pachete turistice in cadrul programului “Inscrieri Timpurii”, beneficiind astfel de un discount de pana la 30% din valoarea totala a pachetului.

Programul “Inscrieri Timpurii” a fost initiat si dezvoltat de ANAT, prin Comisia de Turism Intern si Incoming, in parteneriat cu patronatele hoteliere si cu celelalte organizatii din turismul romanesc.

La editia 2010 a acestui program au aderat pana in prezent peste 200 de unitati de cazare.

Oferta include hoteluri de la 2 la 5 stele, atat de pe Litoralul Marii Negre, cat si din statiuni montane, balneare, Delta Dunarii, zone de agroturism etc.

Programul este sustinut si promovat de Ministerul Dezvoltarii Regionale si al Turismului, in parteneriat cu ANAT si celelalte organizatii patronale si de promovare.

Citeste si: Top reduceri la ofertele turistice early booking


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri