Care este oferta Targului de Vacante Bucuresti

Targul de Vacante Bucuresti va avea loc in perioada 6-9 mai, la Romaero Baneasa, iar pentru pachetele de vacante estivale pentru litoralul romanesc pretul sejururilor porneste de la 159 lei, pentru sase nopti de cazare la hoteluri de doua stele, cu micul dejun inclus.
Biletul de intrare la targ costa 5 lei si poate fi achizitionat de la casele de biletele amplasate la intrarea in curtea Romaero, dar si online. Altfel, in baza tichetului atasat biletului de intrare la targ, vizitatorii pot participa la tombola cu premii ce va avea loc in ultima zi a targului, 9 mai, la ora 14.30, informeaza NewsIn.

De asemenea, organizatorii spun ca pun vizitatorilor la dispozitie gratuit peste 300 de locuri de parcare in incinta Romaero, a anuntat patronatul Asociatia Nationala a Agentiilor de Turism din Romania (ANAT).

In cadrul Targului de Vacante vor putea fi totodata cumparate ofertele ce fac parte din programul "Mini-preturi de vacanta - Litoralul pentru toti", lansat de Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Litoral-Delta Dunarii, ANAT si patronatele hoteliere membre. Acest programul se desfasoara intre 3 mai si 14 iunie 2010 si include hoteluri de la o stea la 5 stele.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri