Carpatair introduce trei noi zboruri spre Italia

Compania aeriana Carpatair isi largeste operatiunile din Bacau prin lansarea a trei noi zboruri directe catre destinatii din Italia: Roma (Fiumicino), Torino si Milano (Bergamo).

Zborurile vor fi efectuate cu aeronave de tip Fokker 70 cu o capacitate de 72 de locuri. „Carpatair este operatorul national cu cele mai multe frecvente de zbor pe directia Italia, iar decizia introducerii de zboruri directe de pe baza operationala din Bacau se justifica in vederea intampinarii nevoii crescute de calatorie pe zborurile din Bacau catre Italia, inregistrata in special in perioada de iarna”, declara Paula Ardelean, vicepresedinte marketing & vanzari.

Lansarea noilor zboruri directe din Bacau vine in contextul cresterii operarii pe relatia Italia pe parcursul anului prin introducerea de zboruri directe din Bucuresti (Otopeni) si Craiova.

Carpatair este compania aeriana cu cele mai multe destinatii operate in Italia (9 destinatii) si cu cele mai multe zboruri/saptamana.
Linia aeriana opereaza in prezent pe 10 aeroporturi interne si 18 aeroporturi externe.

Numarul total al zborurilor regulate operate de companie este de peste 360 de zboruri/saptamana spre 30 de destinatii din 6 tari.

Din 2009 Carpatair a inceput procesul de extindere a operatiunilor in tara prin lansarea de zboruri directe spre Italia din Bucuresti-Otopeni si Craiova.


Te-ar putea interesa și:


Mai multe articole din secțiunea Turism »Setari Cookie-uri