CBRE isi aduce un expat pentru divizia de investitii

CBRE isi aduce un expat pentru divizia de investitiiJames Heyworth Dunne este noul coordonator al departamentului de investitii din Romania si SEE in cadrul CBRE, una din cele mai mari firme de servicii comerciale imobiliare din lume.

James are o experienta de 7 ani in cadrul CBRE Londra, timp in care si-a consolidat expertiza in cadrul departamentelor de evaluare, Central London Leasing si Central London Capital Markets. Mai mult decat atat, James a obtinut calificarea RICS* in 2005 si a condus tranzactii in cadrul biroului londonez in toata aceasta perioada.

Cristian Mucichescu pleaca de la conducerea OMD

Cristian Mucichescu pleaca de la conducerea OMDCristian Mucichescu (foto), cel care a condus din martie 2008 agentia de media OMD Romania, a parasit compania, acesta urmand sa se ocupe de vanzarea de publicitate pentru televiziunile din trustul Intact.

Functia sa va fi preluata de catre Carmen Tanasie, directorul general al Omnicom Media Group, entitatea din care face parte OMD Romania, au anuntat oficialii Omnicom.

Evry se intoarce la biroul Ernst & Young din Romania

Evry se intoarce la biroul Ernst & Young din RomaniaMartin Evry se intoarce la biroul Ernst & Young din Romania in calitate de partener in departamentul de audit, dupa ce timp de un an a fost delegat pentru a dezvolta echipa de audit din Serbia.

Evry s-a alaturat pentru prima data companiei Ernst & Young in Africa de Sud in anul 1987, unde a condus biroul din Swaziland timp de opt ani, inainte de a veni in Romania in 2006.

Un roman la conducerea primei agentii de turism europene din Brazilia

Un roman la conducerea primei agentii de turism europene din BraziliaGrupul eSky, cu activitate in domeniul vanzarilor online de bilete de avion, care detine sucursale si in Romania, anunta lansarea pe piata de turism din Brazilia a sucursalei eDestinos.com.br. Prin deschiderea agentiei din Brazilia la 1 decembrie, eSky devine primul grup european care patrunde pe piata de turism online din America de Sud.

La conducerea noului sediu din Brazilia a fost numit Marius Turbatu, care a detinut pana in august 2011 functia de director al eSKY Romania, sucursala autohtona a grupului european.

Schimbare la BCR

Schimbare la BCROana Petrescu, vicepresedintele Bancii Comerciale Romane (BCR) pe retail si private banking, a decis sa renunte la pozitia de membru al Comitetului Executiv al bancii cu incepere de la 31 martie 2012, se arata intr-un comunicat al Erste Group.

Pozitia acesteia va fi preluata de Martin Skopek, membru al Comitetului Executiv al Erste Group responsabil pentru segmentul retail.