10. Telecomunicatii

10. TelecomunicatiiSalariu mediu net in acest domeniu a fost in luna ianuarie in valoare de 2.679 de lei.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

9.Productia si furnizarea de energie, gaze, apa calda si aer conditionat

9.Productia si furnizarea de energie, gaze, apa calda si aer conditionatLucratorii din acest domeniu au castigat in prima luna a anului un salariu mediu net de 2.711 lei.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

8. Activitati de servicii anexe extractiei

8. Activitati de servicii anexe extractieiMuncitorii din domeniul acesta au fost remunerati in luna ianuarie cu un salariu mediu net in valoare de 2.866 lei.


7. Fabricarea produselor de cocserie

7. Fabricarea produselor de cocserieIn domeniul fabricarii produselor de cocserie si a produselor obtinute din prelucrarea titeiului salariul mediu net in luna ianuarie a fost in valoare de 2.892 lei.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

6. Activitati de asigurari, reasigurari si fonduri de pensii

6. Activitati de asigurari, reasigurari si fonduri de pensiiSalariatii din acest domeniu au fost remunerati in ianuarie 2013 cu un salariu mediu net in valoare de 3.022 lei.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

5. Fabricarea produselor din tutun

5. Fabricarea produselor din tutunAngajatii din acest domeniu au primit in prima luna a anului un salariu mediu net in valoarea de 3.337 lei.

4. Servicii in tehnologia informatiei

4. Servicii in tehnologia informatieiCei care au activat in acest domeniu la inceputul anului 2013 au fost remunerati cu un salariu mediu net de 3.343 lei.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

3. Extractia petrolului brut si a gazelor naturale

3. Extractia petrolului brut si a gazelor naturaleSalariu mediu net primit de munctiorii din acest domeniu s-a ridicat in prima luna a anului 2013 la valoarea de 3.425 lei.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

2. Intermedieri financiare

2. Intermedieri financiareIn domeniul intermedierilor financiare, cu exceptia activitatilor de asigurari si ale fondurilor de pensii salariu mediu net in prima luna a anului a fost de 3.699 lei.

Sursa foto: freeditiralphotos.net

1. Transporturi aeriene

1. Transporturi aerieneSalariul mediu net in domeniul transporturilor aeriene a fost in luna ianuarie in valoare de 3.799 lei.

Sursa foto: freedigitalphotos.net

Sursa foto: Freedigitalphotos.net