Adevarul

AdevarulO tanara de 18 ani care a facut liceul intr-o comuna salajeana spune ca se poate face carte oriunde, atat timp cat exista vointa. Paula Fetea (18 ani) a facut liceul la tara, nu a platit profesori care s-o mediteze, dar a luat media 9,93 la Bac, cea mai mare medie din judetul Salaj, titreaza Adevarul.

Evenimentul zilei

Evenimentul zileiIn cazul celor condamnati definitiv, judecatorii vor avea mana libera pentru a hotari daca cer sau nu confiscarea averilor. Daca legea trece de parlament, la bugetul statului vor reveni sute de milioane de euro, scrie Evenimentul zilei.

Curierul National

Curierul NationalDrama de la examenul de bacalaureat din aceasta vara, va avea o serie intreaga de repercusiuni. Cele mai mari probleme care vor aparea inca din toamna aceasta vor aparea la nivelul structurilor de invatamant universitar. Cele mai arzatoare dintre toate sunt cele legate de bani, informeaza Curierul National.

Financiarul

FinanciarulDin Financiarul aflam ca agentii bulgari de dezvoltare a fran­cizei Subway in Romania spera sa deschida in primii patru ani pe plan local 40 de restaurante. Pentru pri­mele unitati se cauta spatii centrale de top sau amplasate in malluri cu mult trafic. Cei care vor sa se numere printre francizatii celebrului lant vor trebui sa aiba in cont aproximativ 100.000 de euro.