Financiarul

FinanciarulSubiectul central din Financiarul este legat de decizia Guvernului de a taia din banii pentru cofinantarea proiectelor europene din Educatie si Sanatate. Acest lucru s-a intamplat in contextul in care seful misiunii FMI in Romania avertiza recent ca avem mari probleme in atragerea fondurilor europene.

Curierul National

Curierul NationalPrima pagina a Curierului National analizeaza problema cotei unice. Publicatia arata ca aceasta taxa "implica inlocuirea setului complex al diferitelor tipuri de impozitare, in functie de venit, cu un sistem conform caruia statul va declara o rata unica de impozitare a tuturor veniturilor superioare unui plafon anterior stabilit".


Evenimentul Zilei

Evenimentul ZileiEvenimentul Zilei face pe prima pagina noi dezvaluiri despre tragedia de la maternitatea Giulesti. Potrivit unor surse medicale, cadrele medicale care ar fi trebuit sa supravegheze bebelusii de la Reanimarea, sarbatoreau Sfanta Maria intr-un salon.



Romania Libera

Romania LiberaRomania Libera incearca, prin intermediul articolului central de pe prima pagina, sa descifreze misterul unui parc din New York, care poarta numele unei romance, Arlena Jozsef Fried.

Gandul

GandulGandul titreaza ca tiganii din Romania au ajuns o sperietoare pentru presedintele Frantei. Potrivit datelor obtinute de ziaristii publicatiei, Franta a cheltuit 11 milioane de euro in 2009 pentru repatrierea a 10.177 de romani.



Adevarul

Adevarul"Scandalul de spionaj declansat la inceputul acestei saptamani intre Moscova si Bucuresti ar putea face parte dintr-o batalie geostrategica,
sustin analistii straini", informeaza Adevarul pe prima pagina.