Iasi: Materiale de constructii expirate de trei ani

Iasi: Materiale de constructii expirate de trei aniCooperativa de Consum din Andrieseni a fost depistata ca vindea materiale de constructii expirate chiar si de trei ani, scrie Buna Ziua Iasi. La un control efectuat de comisarii de la Protectia Consumatorilor au fost gasite aproximativ 15 categorii de produse expirate.

Pentru fiecare dintre aceste abateri, comisarii CJPC vor aplica cate o amenda de 1.000 de lei. In total, amenzile care vor fi date unitatii vor depasi suma de 5.000 de lei.

Arad: Lucrarile la autostrada au progresat dupa amenintarile ministrului

Arad: Lucrarile la autostrada au progresat dupa amenintarile ministruluiMinistrul Transporturilor, Anca Boagiu, a vizitat, vineri, pentru a treia oara in ultimele luni, santierele Autostrazii Arad-Timisoara, a Centurii Aradului in regim de autostrada si a DN 79 Arad-Oradea, declarandu-se multumita de stadiul si ritmul lucrarilor, scrie Glasul Aradului.

Ministrul a mai precizat ca imediat dupa ce i-a amenintat pe constructori cu rezilierea contractelor acestia au inceput sa faca progrese vizibile.


Timisoara: Bastionul este pe jumatate gol

Timisoara: Bastionul este pe jumatate golAproape jumatate din Bastion este neocupat si in acest moment, desi Consiliul Judetean Timis a organizat patru licitatii pentru atribuirea spațiilor, scrie Timis Online. Dintr-un total de 13 amplasamente, sapte sunt ocupate.

Doua dintre firmele care functioneaza la Bastion se aflau in acele spatii inainte de renovare si au primit o prelungire a contractelor, iar celelalte cinci au castigat spatiile la primele doua licitatii organizate de autoritațile județene. La ultimele doua licitatii nu s-a prezentat nimeni, iar CJ Timis risca sa ramana cu sase spatii comerciale, ce insumeaza sute de metri patrati, goale. Astfel, o investitie de 10 milioane de euro realizata din fonduri europene ar putea ramane de izbeliste.