Oferta comerciantilor de automobile second-hand largeste paleta produselor achizitionate prin credit cu avans zero
Nici nu s-a linistit bine nebunia creditului doar cu buletinul la achizitionarea de electronice si electrocasnice, ca guvernatorul BNR, care parea ca rasufla usurat privind graficele macroeconomiei, are un alt motiv sa incrunte din sprancene. Putem achizitiona si automobile doar cu buletinul si avans zero.

Pentru cine nu e interesat de leasing sau nu vrea sa plateasca avans, o astfel de oferta vine din partea companiei cehesti AAA Auto, cel mai mare dealer de masini second-hand din centrul si estul Europei. Compania este prezenta pe piata romaneasca din septembrie anul trecut si incepe sa isi implementeze modelul de business pe care il practica si afara. Sa oferim clientilor o gama completa de servicii financiare, inclusiv creditul cu avans zero, e o strategie globala a AAA Auto, spune Miodrag Stanoievici, country manager pentru Romania al companiei. Sa aplici pentru o astfel de oferta e chiar mai simplu decat in Romania, unde serviciile financiare oferite pentru piata auto second-hand sunt in proces de definire.

In urma cu doar doi sau trei ani, cand ai fi dorit sa obtii un credit de la banca pentru achizitionarea unui automobil rulat, functionarii bancari te trimiteau la plimbare de cum auzeau pentru ce vrei sa folosesti banii. Iata ca acum au aparut primele banci care, in dorinta de a atrage clienti, incheie parteneriate cu un vanzator de masini second-hand, pe langa ofertele proprii pe care le au pe acest segment. Finantarea ofertei cu avans zero a companiei AAA Auto este asigurata, deocamdata prin Banca Transilvania si Finansbank. Conditiile sunt mai mult sau similare, spune Stanoievici.

Ne asteptam la oferte similare. De ce? Sa oferi clientilor posibilitatea de a alege e felul in care poti sa ii satisfaci. Cu siguranta ca acest avantaj va fi sesizat si de competitie.
Miodrag Stanoievici, AAA Auto

Practic, pentru a achizitiona un automobil second-hand cu avans zero, sunt necesare actul de identitate, declaratia de venit si fluturasul de salariu. Banca ia in considerare chiar si veniturile altor membri ai familiei, veniturile din strainatate, pensiile, chiriile, primele, comisioanele si dividendele. Toate contractele de credit sunt semnate direct la sediul AAA, iar clientii pot pleca acasa, in aceeasi zi, cu masina. Restul conditiilor sunt cele impuse de BNR bancilor comerciale pentru creditare.

Sursa: http://www.capital.ro/index.php?a=23302&shift=1

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri