Prim-ministrul Romaniei, Victor Ponta, a vizitat uzina Ford de la Craiova in contextul startului oficial al vanzarilor B-MAX pe plan local.
Asemenea unor sefi de stat ca Barack Obama, Vladimir Putin, Traian Basescu, si Ponta si-a facut aparitia la fabrica de autoturisme de la Craiova, pentru a castiga simpatia cetatenilor.

”As dori sa multumesc companiei Ford pentru invitatia de a marca lansarea comercialape piata din Romania a noului B-MAX. Fabrica Ford de la Craiova este una dintre cele mai importante investitii din tara noastrasi sunt incantat de numarul de locuri de munca pe care aceasta le-a generat. Ca roman, sunt mandru sa asistam la construirea unuia dintre cele mai apreciate vehicule din industria auto. Consider ca dezvoltarea economica a Romaniei depinde de atragerea si extinderea unor astfel de investitii si doresc sa va asigur ca Guvernul Romaniei va face toate eforturile necesare pentru ca acest lucru sa se intample”, a spus Victor Ponta, Premierul Romaniei.

Premierul Victor Ponta are un interes pentru masinile de raliu. Masina personala a lui Ponta este un Mitsubishi Lancer fabricat in 2008.

Tariceanu a fost si el un sustinator al industriei auto in calitate de prim-ministru, cand in 2007 a reprezentat statul roman in momentul parafarii contractului de privatizare al Daewoo Automobile Craiova cu compania Ford Motor. Anul trecut, Tariceanu a renuntat complet la vanzarile marcii Citroen, la aproape 20 de ani de cand a adus in Romania brandul francez si a trecut la Ford. Despre Dacia, Tariceanu a mai spus ca "este un vector de imagine si ca reprezinta cea mai mare valoare de export a Romaniei". Fostul premier detine trei autoturisme Citroen fabricate in 1955,1967,1986, un Fiat din 1966, un ARO M461 din 1974, o Lancia din 1970 si o motocicleta Triumph din 1996.

Dealerii Ford din Romania au primit peste 3.000 de cereri de test drive pentru modelul B-Max. Modelul va fi disponibil in ambele versiuni de 100 CP si 120 CP ale motorului pe benzina EcoBoost de 1,0 litri, construite la Craiova. B-Max dispune si de doua motorizari diesel de 1,6 TDCI 95 CP si 1,5 TDCi 75 CP.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri