Porsche Inter Auto Romania, parte a Porsche Inter Auto GmbH & Co KG, reteaua globala de retail a Holdingului Porsche din Salzburg, deschide in mai noul centru auto din Pipera pentru marcile Audi, Porsche, Bentley si Lamborghini, in urma unei investitii de 15 milioane euro.
Marcile Audi si Porsche au fost mutate de la Porsche Bucuresti Nord in noul centru Porsche Pipera situat la 350 de metri, lasand loc marcilor Skoda si Seat, showroom-urile acestora din intersectia Soseaua Pipera - Bd. Barbu Vacarescu fiind inchise.

In fostul showroom Porsche a fost adusa marca Seat, iar in locul Audi a fost mutata marca Skoda.

“In prima decada a lunii mai incheiem o etapa dintr-un proces amplu de transformare si extindere a prezentei noastre in zona de Nord a Bucurestiului. In urma mutarilor si modernizarilor, clientii nostri vor beneficia de spatii extinse de prezentare, de un numar mai mare de posturi de service si de un depozit mai mare de piese de schimb originale” a declarat Dana Cortina, director general Porsche Inter Auto.

Centrul Porsche Pipera are o suprafata totala de 50.000 mp, o suprafata construita de peste 11.500 mp si un depozit de piese de schimb de 800 mp, fiind cel mai mare centru auto din Sud-Estul Europei.

Reteaua Porsche Inter Auto Romania comercializeaza, prin intermediul celor 5 centre auto, automobile Volkswagen, Skoda, Audi si Seat. De la 1 august 2012, Grupul Volkswagen a devenit actionar unic al Holdingului Porsche.

Porsche Inter Auto Romania este importator si distribuitor exclusiv pentru marcile Bentley, Lamborghini si Porsche.



Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Cristian Gubandru
Cristian este absolvent al Universității Româno-Americane și al unui MBA la Academia de Studii Economice (A.S.E.). Startul în jurnalism a fost în 2003 la agenția de presă Mediafax , parte a trustului MediaPro, pe poziția de redactor, iar mai târziu la agenția de presă NewsIn , parte din trustul de media Realitatea - Cațavencu, ca reporter și redactor șef al departamentului Companii. Pentru o perioadă scurtă de timp a scris pentru ziarul de...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri