Conform unei atentionari a Administratia Nationale de Meteorologie (ANM), in zona montana, saptamana aceasta, ploile se vor transforma in lapovita si ninsoare, iar mai ales in masivele din nordul teritoriului se va depune strat de zapada, scrie Transport Times.

Pe spatii restranse si pentru scurt timp sunt posibile precipitatii sub forma de lapovita sau ninsoare in Dealurile de Vest, in Maramures, in nordul si estul Transilvaniei, precum si in nordul Moldovei.

Majoritatea producatorilor de anvelope recomanda ca anvelopele de iarna sa fie montate atunci cand temperaturile scad sub 7 grade Celsius.

Din punct de vedere legislativ, in Romania, incepand din anul 2011, legea prevede ca anvelopele de iarna sunt obligatorii pe timp de iarna, fara insa sa mentioneze o perioada specifica pentru montarea lor.

Cauciucurile de iarna sunt obligatorii atunci cand pe drumurile publice pe care se circula, exista zapada, gheata sau lapovita.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Auto »



Setari Cookie-uri