Proprietarii si directorii de companii, respectiv managerii din esalonul 2, si-au luat cu 57% mai putine zile de concediu in cursul anului 2014 decat in 2013, potrivit unui sondaj online realizat de Dynamic HR pentru Work Life Balance.

Si pentru ca tot vine Craciunul, nici vacanta de sarbatori nu va fi pentru unii vacanta pe de-a-ntregul.

Numai patru din zece manageri si proprietari de business intentioneaza sa nu munceasca in concediu. "Vorbim de un dezechilibru evident intre viata profesionala si cea personala, asumat voluntar, la acest nivel, dar cu efecte pe termen lung asupra productivitatii individuale", este de parere Simona Nicolaescu, business owner Dynamic HR, companie de training si consultanta in domeniul resurselor umane cu peste 700 de manageri consiliati in ultimii trei ani si cursuri livrate unui numar de 3.500 de angajati din zeci de companii.

Faptul ca numai 26% din respondenti au indicat ca nu isi iau de lucru in vacanta reflecta atmosfera ce a marcat mediul de afaceri in cursul anului 2014.

Sursa foto: Manager obosit/Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri