Kaufland Romania se numara printre cei mai doriti angajatori din industria de retail din Romania, potrivit popului celor mai doriti angajatori, publicat de compania internationala de cercetare Universum Global.

Studiul este primul realizat pentru piata din Romania si are la baza un esantion de peste 10.000 de studenti.

Astfel, Kaufland Romania ocupa prima pozitie in clasamentul companiilor din industria retail, segmentul food (supermarketuri, hipermarketuri) din Topul celor mai doriti angajatori, categoria Business/Commerce.

Rezultatele studiului au aratat ca echilibrul dintre viata personala si profesionala joaca cel mai important rol pentru studentii care se afla in cautarea unui job, urmat indeaproape de obiectivul de siguranta locului de munca.

Kaufland s-a pozitionat in topul companiilor din industria de retail, segmentul food, din Romania, atat la capitolul atragerea de talente in randul persoanelor interesate de a avea o cariera in retail, cat si in ceea ce priveste modelul de succes al businessului.

Recent, Kaufland Romania, unul dintre cei mai mari angajatori la nivel local, a anuntat decizia de a creste salariul minim pentru lucratorii comerciali din magazine la suma de 2000 lei brut cu tichete de masa, remuneratie ce poate ajunge in functie de vechime si pana la 3.800 lei brut, cu sporuri si tichete de masa, dar si acordarea unei zile de concediu de odihna in plus - masura ce va avea loc efectiv de la 1 martie 2017.

Studiul Universum Global este realizat anual in Europa in randul studentilor pentru a stabili care sunt cei mai doriti angajatori la nivel national, anul acesta fiind prima editie organizata pentru Romania.

Kaufland se numara printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu peste 1.300 de magazine in sapte tari. Compania este prezenta in Romania de 11 ani cu un numar de 112 magazine deschise si peste 15.000 de angajati.

Sursa foto: 1000 Words, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri