Heidi Zak a lucrat mai multi ani pentru compania Google ca director de marketing, insa a renuntat la job pentru a a-si deschide propria firma. Din experienta sa in antreprenoriat, ea impartaseste tuturor celor care se gandesc sa inceapa o afacere intrebarea pe care ar trebui sa si-o adreseze inainte de a porni pe acest drum.

"A conduce un business este ca a creste un copil", spune Heidi Zak, mama a doi copii.

Esti interesat de domeniul Resurselor Umane? wall-street.ro organizeaza in data de 2 martie conferinta Conferinta HR 2.0 2017 - Deficitul de talent, lovitura puternica pentru angajatori. Cum poti atrage si retine oameni. Te invitam sa te inscrii gratuit la eveniment.

Ea este CEO si co-fondator, alaturi de sotul sau, al companiei ThirdLove, care comercializeaza sutiene. In 2012, Zak a renuntat la functia de senior marketing manager la Google pentru a-si infiinta un start-up, scrie Business Insider.

Potrivit acesteia, toti cei care vor sa devina antreprenori trebuie sa isi asume ca vor fi implicati pe termen lung, iar daca, de exemplu, au vreun dubiu in a creste un copil - in cazul acesta, a dezvolta o idee - in anii care urmeaza, mai bine nu o iau pe acest drum.

Asadar, Heidi Zak ii sfatuieste pe cei care vor sa isi deschida o afacere sa se intrebe inainte de a-si da demisia de la locul de munca daca "ar putea face acest lucru toata viata".

Mai mult, acestia ar trebui sa se gandeasca cu atentie daca ar fi fericiti facand asta o viata intreaga.

Sursa foto: sk design, Shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alice Gheorghe
Alice Gheorghe scrie pe domeniul Resurselor Umane (HR) si are o experienta de aproximativ sapte ani in presa scrisa. Pe Wall-Street.ro veti regasi sub semnatura ei stiri, reportaje si interviuri despre subiecte care variaza de la salarii, somaj la recrutare si tendinte in piata muncii.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Cariere »



Setari Cookie-uri