Trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din perioada sarbatorilor de iarna, inclusiv cele care fac legatura intre marile orase si statiunile de pe Valea Prahovei, vor avea mai multe vagoane in perioada 19 decembrie 2014 - 3 ianuarie 2015, informeaza CFR Calatori.

"In perioada cuprinsa intre 19 decembrie 2014 si 3 ianuarie 2015, pentru adaptarea capacitatii de transport la solicitarile publicului cu prilejul sarbatorilor de iarna, trenurile care circula pe cele mai solicitate rute din Bucuresti spre Sighetu Marmatiei, Satu Mare, Vatra Dornei, Suceava, Timisoara Nord, Brasov, Craiova, Brasov, Bicaz, Botosani, Iasi, Baia Mare, Arad vor fi suplimentate cu vagoane clasa, vagoane de dormit si cusete", se precizeaza intr-un comunicat scrie Mediafax.

Potrivit reprezentantilor companiei, si trenurile care fac legatura intre Timisoara si Iasi, statiunile de pe Valea Prahovei si principalele orase ale tarii vor fi suplimentate cu vagoane. Pe de alta parte, in unele zile libere din perioada 25 decembrie 2014 - 5 ianuarie 2015, cand traficul de calatori este extrem de redus, o serie de trenuri InterRegio si unele de tip Regio nu vor circula, mai precizeaza CFR Calatori.

"Rugam toti pasagerii sa tina cont de acest aspect cand isi planifica deplasarile cu trenul si sa consulte, pentru informatii actualizate, fie pagina de internet a companiei, fie sa telefoneze la biroul de informatii", se mai arata in comunicat. Totodata, avand in vedere cererea mare de bilete din perioada sarbatorilor, se recomanda calatorilor sa cumpere din pasagerilor sa achizitioneze din timp legitimatiile de calatorie, in special pentru trenurile de lung parcurs care au in compunere vagoane de dormit si cuseta.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri