RCS&RDS are o datorie, inregistrata la finalul anului 2015, totala de 4,42 miliarde de lei ( circa 980 de milioane de euro), in crestere cu 2,2% fata de nivelul inregistrat in 2014, potrivit bilantului financiar publicat pe site-ul Ministerului Finantelor.

Compania controlata de omul de afaceri Zoltan Teszari a inregistrat in 2015 pierderi de 22,9 milioane lei, in scadere de 68% fata de nivelul inregistrat in 2014, conform News.ro

Cifra de afaceri a grupului a crescut anul trecut cu 16,7% fata de 2014, pana la 2,7 miliarde lei (607 milioane euro). RCS&RDS a inregistrat anul trecut venituri totale de 3,35 miliarde lei, cu 16,2% mai mari fata de nivelul din 2014. Numarul angajatilor a crescut cu 5,1%, pana la 10.579.

Grupul RCS&RDS are cele mai importante afaceri in sectorul serviciilor de cablu TV si internet, unde este liderul pietei din Romania, controland peste jumatate din piata.

Grupul detine si a patrulea operator de telefonie mobila din piata, Digi Mobil, si firme din domeniul distributiei de energie, sector pe care vrea sa se extinda. RCS&RDS s-a finantat in ultimii ani prin mai multe emisiuni internationale de obligatiuni, garantate cu actiuni si active ale grupului.

Sursa foto: lassedesignen/shutterstock

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri