Cristian Covaciu, fondator al companiei IPEC, a fost ales antreprenorul anului 2016 in Romania, la gala competitiei organizate de EY Romania. El intra astfel in finala mondiala pentru titlul World Entrepreneur of the Year, "Oscarul Antreprenorilor", gala care va avea loc in iunie 2017 la Monte Carlo si unde va concura cu antreprenori din alte 59 de tari.

Castigatorii galei organizate de EY joi seara sunt:

  • Entrepreneur Of The Year: Cristian Covaciu, IPEC (foto stanga)
  • Emerging Entrepreneur Of The Year: Daniel Dines, fondatorul UiPath
  • Social Entrepreneur Of The Year: Angela Achitei, presedintele Fundatiei "Alaturi de Voi"

Pentru selectarea castigatorilor competitiei in Romania, juriul a examinat fiecare aplicatie pe baza a sase criterii: spiritul antreprenorial, performanta financiara, directia strategica, impactul asupra comunitatii, capacitatea de inovare si integritatea personala.

In Romania, titlul "Antreprenorul Anului" este acordat din 2014.

EY Entrepreneur of The Year are loc in 145 de orase din 60 de tari de aproape 30 de ani si premiaza antreprenorii pentru viziunea si directia strategica cu care isi cresc afacerile, pentru puterea de a inova, integritatea personala si, nu in ultimul rand, pentru impactul pozitiv asupra comunitatii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri