Utilizatorii planurilor de asigurare medicala internationala au ales, in ultimii 2 ani, marile capitale europene ca destinatie pentru vacanta de Paste, conform datelor MediHelp Romania, parte a MediHelp International. Cele mai preferate orase de romani sunt Londra, Paris, Barcelona sau Roma.

In 80% din cazuri, deciziile referitoare la destinatia de vacanta precum si detaliile de organizare sunt gestionate de catre femei, potrivit Girls Guide to Paris. Cu toate acestea, datele MediHelp arata ca, atunci cand vine vorba de siguranta medicala din timpul calatoriei, solicitarile referitoare la asigurarea medicala internationala vin din partea barbatilor.

„Datorita suprapunerii Pastelui ortodox cu cel catolic, anul acesta suntem pregatiti pentru o crestere semnificativa a solicitarilor din afara tarii, in special pentru asistenta medicala ambulatorie”, a spus Zahal Levy, presedinte MediHelp International.

Cele mai accesate servicii in timpul vacantelor din afara tarii sunt serviciile medicale in ambulatoriu, legate, in special, de tratarea simptomelor unor afectiuni gastro-intestinale, des intalnite in perioada sarbatorilor de Paste.

Infiintata in anul 1999, compania MediHelp International este liderul pe piata asigurarilor internationale de sanatate din Europa Centrala si de Est, fiind prezent in Romania, Ungaria, Bulgaria si Polonia (MediSky), urmand sa se extinda in alte state din regiune. Planurile de asigurare medicala internationala MediHelp ofera acces la o retea de peste 425.000 de clinici medicale din lume, ofera servicii medicale si include optiuni de acoperire intenationala de pana la 3 milioane euro.

Sursa foto: Adha Ghazali / Shutterstock.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Companii »


Setari Cookie-uri