Peste 210 milioane de euro din fonduri europene vor fi disponibile in urmatorii patru ani pentru investitii in reconversia si replantarea vitei-de-vie, a declarat joi intr-o conferinta ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, citat de Mediafax.
In ultimi patru ani au fost disponibili aproximativ 210 milioane de euro pentru procesul de reconversie/replantare a vitei-de-vie. Banii au fost atrasi in proportie de 100%, mult mai repede decat alte fonduri europene, iar solicitarile au fost mult mai mari.

"Din acest motiv, am facut toate demersurile si ne-am luat angajamentul fata de producatori ca vom continua acest program pana in anul 2018. Deci inca cel putin 210 milioane de euro vor fi la dispozitia beneficiarilor sa ii investeasca in calitate", a spus ministrul Agriculturii.

In perioada 23 - 26 mai 2013 se desfasoara la Bucuresti, la BIblioteca Nationala, Concursul International de Vinuri Bucuresti 2013 (IWCB 2013). Evenimentul este organizat la initiativa Oficiului National al Viei si Produselor Viti-Vinicole (ONVPV) de catre Asociatia Degustatorilor Autorizati din Romania (ADAR).

In acest an au fost inscrise in concurs 541 probe, din 18 tari producatoare de vin, vinurile din afara Romaniei reprezentand 40 % din total probe.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri