Stii cat a pierdut moneda nationala in 2008, in raport cu euro sau care este cea mai mare tranzactie incheiata in 2008?? Testeaza-ti cunostintele de business acumulate in ultimul an.
Al doilea an de integrare in Uniunea Europeana va ramane unul de importanta istorica pentru mediul de business din Romania. Criza unui sistem care s-a indepartat de valorile fundamentale ale capitalismului a transmis in 2008 ca ideea unei piete atotputernice, fara reguli, fara interventii, este una proasta. Wall-Street a prezentat pentru al treilea an consecutiv topul celor mai importante 25 evenimente de business ale ultimelor 12 luni.

Romania are de infruntat in 2009 o iminenta criza economica, semne ale acesteia devenind deja vizibile in ultima parte a anului 2008. Wall-Street a ierarhizat cele mai importante intrebari pentru 2009, de raspunsul carora va depinde evolutia atat a economiei, in ansambu, cat si a mediului de afaceri autohton.

Testeaza-ti cunostintele de business acumulate in 2008.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri