O zi de marti plina cu evenimente de business. Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla toate informatiile de la cele mai importante evenimente economice ale zilei.
• Institutul National de Statistica publica la ora 10 datele privind evolutia ratei inflatiei;

• In cursul zilei de astazi sunt anuntate rezultate financiare pe primul trimestru al anului din partea companiilor VAE Apcarom (APC), Azomures (AZO), Compa (CMP) si Grupul Industrial Electrocontact (ECT), potrivit calendarului financiar al Bursei de Valori Bucuresti.

• La ora 15.00 in sala Aula Magna a Academiei de Studii Economice (ASE) va avea loc loc a opta editie a conferintei Evaluarea pentru piata de capital din Romania. Printre temele care vor fi abordate se afla metodele de evaluare a instrumentelor financiare in contextul crizei, provocari in evaluarea pentru piata de capital. De asemenea, se va mai discuta si despre sursele de informare si prelucrarea datelor de piata in evaluarea intreprinderilor si discounturi si prime de evaluare.

• Presedintele Basescu se intalneste cu reprezentantii Guvernului, partidelor, sindicatelor si patronatelor

• Astazi, la ora 10:00, are loc o conferinta de presa Flanco International - va fi comunicata evolutia companiei in acest an si planul de iesire din insolventa. La eveniment participa CEO-ul companiei, Adrian Olteanu, si reprezentantii casei de insolventa Transilvania. Ramaneti pe Wall-Street pentru a afla detalii de la eveniment.

• RBS Romania organizeaza astazi un eveniment de lansare al programului de educatie financiara MoneySense.

• Astazi si maine are loc la Radisson Blu Hotel cea de-a doua editie a Facility & Property Management Conference, eveniment local specializat pe zona de mentenanta si gestionare a serviciilor si utilitatilor din cadrul cladirilor.

Elena Udrea, ministrul dezvoltarii regionale si turismului, participa la forumul "Dezvoltarea Infrastructurii Municipale in Romania" organizat de revista The Diplomat impreuna cu Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului, ce are loc incepand cu ora 9:00 la Hotel Crowne Plaza, Grand Ballroom ( Blvd. Poligrafiei nr . 2).

• Asociatia pentru Comunicatii Digitale organizeaza astazi si maine International Digital Forum 2010, prima conferinta internationala dedicata procesului de tranzitie la televiziunea digitala in Romania.

ALD Automotive organizeaza o intalnire cu presa organizata cu ocazia lansarii platformei ALD Carmarket. Citeste aici stirea de la eveniment.

• Grupul City Grill, companie detinuta de omul de afaceri Dragos Petrescu, organizeaza o conferinta de presa pentru lansarea francizei germane BackWerk.

• Tot astazi, la Petresti, judetul Dambovita, are loc inaugurara depozitului FM Logistic.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Economie »


Setari Cookie-uri