BRD Sogelease a lansat un produs de finantare auto, cu asigurare inclusa de la Allianz-Tiriac, prin care sunt asigurate eventuale defectiuni ce pot aparea la autovehiculul finantat de companie, ulterior expirarii garantiei producatorului.
Produsul, denumit “Leasing Plus”, include o polita de asigurare oferita de Allianz-Tiriac, iar brokerul si administratorul acestui program este Marsh Romania. Prin incheierea unui contract de leasing de acest tip, clientii beneficiaza de finantarea costurilor cu reparatiile in cazul aparitiei unor defectiuni mecanice sau electrice dupa expirarea garantiei oferita de producator. Astfel, produsul elimina eventualele cheltuieli neprevazute in cazul in care autoturismul se defecteaza in perioada asigurata.

In cazul in care clientul doreste sa-si vanda autoturismul, el va putea folosi garantia suplimentara ramasa pentru a creste valoarea masinii.

Garantie extinsa se aplica pentru marea majoritate a marcilor de autoturisme si autoutilitare cu masa maxima autorizata mai mica de 3,5 tone, finantate de BRD Sogelease, garantie transferabila in momentul revanzarii si este balabila pentru vehicule noi sau second-hand de pana la 5 ani vechime, maximum 120 000 Km rulati.

Decontare se face direct cu 70 de unitati de reparatii din toata tara, iar acoperirea este pentru motor, sistemul de alimentare, sistemul de racire, cutia de viteze, diferential, transmisie, suspensie, directie, sistemul de franare, sistemul de aer conditionat/incalzire si componentele electrice

Filiala a BRD – Groupe Societe Generale, BRD Sogelease este, din punctul de vedere al valorii bunurilor finantate, intre primele cinci societati de leasing afiliate unei banci din Romania.

Marsh este cel mai mare broker de asigurari si consultant de risc din lume avand o echipa de peste 24.000 de angajati si clienti in peste 100 de tari. Marsh este parte a Marsh & McLennan Companies, un grup cu venituri de peste 10 miliarde dolari.

Allianz-Tiriac Asigurari este una dintre cele mai importante companii de asigurari din Romania si face parte din grupul german Allianz.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Marius Alexandru Stanciu
Absolvent al Facultatii de Economie din cadrul Academiei de Studii Economice din Bucuresti si al unui program de Master, cu specializarea Economie Europeana, sustinut in aceeasi institutie, Marius Alexandru Stanciu dispune de o experienta jurnalistica de peste 12 ani, dobandita in cadrul redactiei Wall-Street.ro si acopera din punct de vedere editorial evenimente si interviuri din piata imobiliara, piata asigurarilor si pensii private.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri