Raiffeisen Bank ofera o editia limitata a cardului de credit FIFA World Cup 2006, dedicata special Campionatului Mondial de Fotbal din Germania 2006.

Lansata la finalul lunii martie, aceasta editie limitata (15.000 de carduri de credit) va continua pna la data de 15 iulie 2006. Cardul de credit FIFA World CupTM 2006 este cardul oficial al Campionatului Mondial de Fotbal si mai este disponibil in reteaua Raiffeisen Bank in limita a 5.000 de carduri.

Cardul de credit FIFA World CupTM 2006 este emis sub sigla MasterCard si ofera o limita de credit de pna la 3.500 EUR (echivalent in lei) si 0% dobnda pentru sumele cheltuite la comercianti si rambursate in cadrul perioadei de gratie (maximum 50 de zile). Emiterea acestor carduri este gratuita.

Raiffeisen Bank are in prezent peste 1.100.000 de carduri de debit si peste 125.000 de carduri de credit, o retea de 800 de ATM-uri si peste 6.000 de POS-uri.


Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri