Piraeus Bank aduce noutati in ceea ce priveste produsele sale de creditare.
Imprumuturile pentru nevoi personale sunt acum oferite si in Euro, iar perioada de creditare a fost extinsa de la 5 ani la 10 ani. Dobanda acordata pentru imprumuturile in euro este de 10.6% (DAE 12,54% pentru o perioadi de 10 ani) si de 12.5% pentru imprumuturile, acordate in RON (DAE 14.76% pentru o perioada de 10 ani).

Dobanda acordata pentru imprumutul pentru achizitionarea unui autoturism nou a scazut la 8.75% pentru creditele in euro de la 9.9%. Conditiile pentru imprumutul acordat in RON raman neschimbate.

Oricand vrei mai mult este mai mult decat un slogan, Piraeus Bank isi asculta cu adevarat clientii. De aceea, am extins perioada de creditare pentru imprumuturile de nevoi personale, atat la creditele acordate in RON cat si la cele in EUR, si am redus dobanzile. Piraeus Bank continua politica de transparenta in ceea ce priveste produsele oferite pentru ca doreste sa creeze legaturi de lunga durata intre banca si clienti a declarat dl George W. Alberts, Deputy General Manager la Piraeus Bank.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri