Compania de asigurari Asiban a primit, vineri, un Premiu de Excelenta in Afaceri din partea CNIPMMR, la Topul National al Firmelor Private din Romania, desi se afla, de joi, in procedura de redresare financiara, potrivit unei decizii a Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA).

Consiliul Comisiei de Supraveghere a Asigurarilor (CSA) a dispus, joi, deschiderea procedurii de redresare financiara la societatea de asigurare Asiban, in urma unei note intocmite de directia de specialitate din cadrul Comisiei, privind analiza situatiei unor indicatori transmisi de societatea Asiban, la solicitarea autoritatii de supraveghere.

Compania de asigurari Asiban a inregistrat o valoare a primelor brute subscrise de 42,27 milioane lei (11,97 milioane euro) in luna septembrie a anului 2006 si a incheiat primul semestru al anului 2006 cu o cifra de afaceri in valoare de 51,8 milioane euro, aflandu-se pe locul patru in topul societatilor romanesti de asigurari, dupa criteriul cotei de piata.

Premii pentru excelenta in afaceri au mai primit, la evenimentul organizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR), firme precum Aldis, Giramex STL Mioveni, Vilma Romania Trading sau Multistar.

La Topul Firmelor Private din Romania, organizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania (CNIPMMR) si intocmit pe baza profitului pe anul 2005 al firmelor nominalizate, asa cum reiese acesta din datele Ministerului Finantelor Publice (MFP), la categoria "intreprinderi mari", pe primul loc s-a situat Petrom SA, urmata de Orange Romania si de Mobifon SA.

La categoria "intreprinderi mijlocii", pe primul loc s-a situat Procter & Gamble, urmata de Romenergo SA si Linde Gaz Romania.

Jaguar Development s-a clasat pe primul loc la categoria "intreprinderi mici", urmata de Lotrom si de M & B Farm SRL.

Podiumul sectiunii "microintreprinderi" a fost alcatuit din Sirius International SRL, Tet SRL si Delta Intensiv Trade SRL.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri