Inspectorii Directiei Generale Antifrauda Fiscala (DGAF) au verificat 652 contribuabili in perioada 22-23 iunie, acestia platind la bugetul de stat, dupa efectuarea controalelor, 15,77 milioane lei (3,45 milioane euro), a anuntat sambata Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF).

Inspectorii au efectuat actiunile de control avand ca obiectiv principal analiza modului de evidentiere, declarare si plata a creantelor fiscale.

”Urmare a actiunilor de control, in perioada in care au fost derulate verificarile, contribuabilii supusi controlului au efectuat plati in contul bugetului general consolidat in cuantum total de 15,77 milioane lei”, se arata in comunicat.

Actiunile se inscriu in obiectivele strategice ale ANAF care vizeaza cresterea conformarii voluntare si a eficientei colectarii, prin controale la contribuabilii care manifesta un risc fiscal ridicat si/sau o slaba conformare, potrivit news.ro.

ANAF are ca obiectiv cresterea gradului de conformare a contribuabililor in ceea ce priveste plata obligatiilor catre bugetul consolidat, inclusiv in zona preturilor de transfer.

In luna mai, presedintele ANAF, Bogdan Stan, a declarat, intr-un interviu acordat News.ro, ca Fiscul are ca obiectiv cresterea gradului de conformare a contribuabililor in ceea ce priveste plata obligatiilor catre bugetul consolidat, inclusiv in zona preturilor de transfer.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri