HVB Banca pentru Locuinte a deschis, in ultimele zile, mai mult de 50 de standuri in marile lanturi de magazine din tara, cu scopul de a atrage noi clienti si de informare cu privire la produsele de economisire-creditare oferite. Standurile mobile au si rolul de a informa asupra primei de stat de care pot beneficia persoanele care aleg un produs de economisire-creditare, se arata in comunicat.

"Este o modalitate prietenoasa si moderna de a veni in intampinarea clientilor nostri acolo unde se afla ei in aceste zile, adica la cumparaturi pentru Sarbatori", a declarat presedintele HVB Banca pentru Locuinte, Petre Tulin.."Daca luam in calcul valoarea medie a contractelor noastre de economisire creditare, de circa 20.000 lei (5.700 euro), ne putem da seama ca valoarea primei de stat, cuprinsa intre 120-150 euro si primita anual, reprezinta o buna miza pentru clientii nostri", a adaugat Tulin.

Produsele de economisire-creditare Bauspar ale HVB Banca pentru Locuinte au avut pana acum succes mai ales in zona Transilvaniei, care reprezinta mai mult de 40% din totalul contractelor. Judetele Cluj si Arad sunt pe primele doua locuri in topul economisirii, se precizeaza in comunicatul bancii.

"O diferenta imbucuratoare fata de anul 2005 este data de cresterea ponderii contractelor pentru sume mai mari de 50.000 lei, de la 3% la peste 15% anul acesta", se mai arata in documentul citat. Produsele HVB Banca pentru Locuinte cuprind doua etape. in prima etapa, cea de economisire, clientul economiseste un minim de pana la 40% din suma contractata si beneficiaza de sprijinul financiar al statului care, prin Legea 541/2002, plateste o prima de 15% din soldul economisit. De asemenea, banca acorda si ea o dobanda pentru economii de pana la 4,5%, spun reprezentantii bancii.

in cea de-a doua etapa, cea de creditare, HVB Banca pentru Locuinte ofera posibilitatea obtinerii unui credit avantajos in lei cu dobanda fixa de pana la 4,5%, in functie de produsul ales, potrivit comunicatului bancii. HVB Banca pentru Locuinte avea, la sfarsitul lunii septembrie, active de 35,9 milioane lei (10 milioane euro), potrivit datelor Bancii Nationale a Romaniei.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri