Casa de Economii si Consemnatiuni (CEC) a lansat un credit ipotecar care ofera posibilitatea achitarii ratelor pana cand clientul implineste varsta de 80 de ani.

CEC ofera populatiei un credit ipotecar fara avans sau cu un avans de pana la 15% din suma imprumutata, cu dobanda variabila de 9,58% pe an si un termen de gratie de cel mult 750 de zile, in functie de perioada de tragere.

Creditul ipotecar se poate solicita atat in lei, cat si in euro sau dolari, suma maxima care poate fi imprumuta este nelimitata, iar termenul de rambursare poate ajunge la 35 de ani.

La plata ratei se acorda o perioada de gratie de pana la 360 de zile, in functie de durata de creditare, iar pentru constructia unei locuinte, in functie de perioada de tragere, poate ajunge chiar pana la 750 de zile.

La calculul venitului net pe baza caruia se acorda creditul ipotecar CEC tine cont de toate veniturile certe ale familiei, cu caracter de permanenta pe toata durata de creditare. Pot apela la acest credit persoanele cu varsta de peste 18 ani, iar pana la ultima scadenta clientul nu trebuie sa depaseasca 80 de ani.

Creditul ipotecar poate fi utilizat pentru cumpararea sau construirea de locuinte, pentru consolidarea, extinderea sau amenajarea celor existente, sau pentru cumpararea de terenuri.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Finanțe - Bănci »


Setari Cookie-uri