Logitech a prezentat in cadrul targului de la CeBIT noile difuzoare si casti pentru PC, telecomenzi, webcam-uri pentru convorbirile video prin Internet, mausi cu laser si o imbunatatire tehnologica a pixului digital io2
La CeBIT, Logitech a dat startul aniversarii a 25 de ani de la infiintare prezentand tendintele care au dus la dezvoltarea companiei folosirea sporita a Internetului in banda larga, utilizarea in crestere a Internetului pentui comunicarea audio si video, popularitatea sunetului digital si nevoia de a controla cat mai usor sitemele de home-entertainment.

Acum cand Logitech sarbatoreste 25 de ani, realizam cat de importanta a fost tehnologia PC atat in evolutia lifestyle-ului digital cat si a companiei noastre, a spus Guerrino De Luca, Presedinte si CEO al Logitech. Am inceput ca o companie producatoare de mausi ce permitea o navigare intuitiva pe calculator. Cum calculatorul e devenit din ce in ce mai utilzat pentru aplicatii media si au aparut noi platformele digitale, noi am extins portofoliul de perifierice inovatoare care se adreseaza acestor schimbari. si astfel produsele noastre au devenit mai putin periferice si mai mult centrale pentru placerea de a asculta muzica, comunicarea pe Internet sau pentru home entertainment.

Conferinta de presa de la CeBIT a constituit prilejul primei aparitii publice a lui Gerald P. Quindlen in noua sa functie, cea de Vice-Presedinte pe probleme de vanzari si marketing in cadrul Logitech. Gerald P. Quindlen s-a alaturat echipei Logitech in octombrie 2005, venind de la Kodak.

Noi produse audio digitale

Boxele mm50 pentru iPod sunt disponibile acum si in culoare neagra pentru a se potrivi design-ului noului iPod Nano. mm50 a devenit unul dintre cele mai populare produse ale Logitech datorita design-ului sau sic si calitatii audio de inalta calitate. Boxele se vand la un pret sugerat de 149,99 Euro.

Noile casti, Logitech Noise Canceling Headphones, dispun de o tehnologie premium de eliminare a zgomotului. Utilizand tehnologia SilentSound, aceste casti filtreaza zgomotul inconjurator anuland pana si sunetele deranjante ale unui motor de avion sau ale unui aparat de aer conditionat. Logitech Noise Canceling Headphones indeparteaza 22 de decibeli si pana la 92 % din zgomotul de fond. Ele vor fi disponibile spre vanzare incepand cu luna aprilie, la un pret sugerat de 149,99 Euro, la jumatate din pretul produselor concurente din aceeasi gama.

Noii mausi laser

Logitech a dezvaluit patru noi mausi, fiecare avand o destinatie distincta: gameri, stangaci, utilizatori de laptop sau de PC. Prin folosirea tehnologiei laser, acesti mausi pot fi utilizati pe o gama de suprafete mai mare decat mausii optici.

Logitech lanseaza in Europa o editie speciala a mausului G7. Acesta dispune acum de o carcasa neagra, compacta si usor de manipulat, ce faciliteaza gamer-ilor transportarea mausului la competitii fara a-l predispune la accidente.

Noul Logitech MX400 Precision Laser Mouse cu fir va fi disponibil la un pret sugerat de 39,99 Euro, incepand cu luna aprilie,

Logitech V150 Laser Mouse for Notebooks ofera o mai mare libertate in miscare utilizatorilor de laptop. Acestia isi pot folosi acum laptopul pe o multitudine de suprafete deoarece mausul incorporeaza tehnologia laser. Mausul va fi disponibil incepand cu luna iunie, la un pret sugerat de 29,99 Euro.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri