HP Romania si-a extins portofoliul de produse cu o noua gama de camere foto digitale, HP PhotoSmart R727 si HP PhotoSmart R927, care ofera o serie de caracteristici si functii de prelucrare a imaginii, la dimensiuni reduse, de buzunar.

Aparatele foto HP sunt prevazute cu ecrane LCD mari, precum si cu noi tehnologii integrate care stimuleaza creativitatea si ajuta consumatorii sa faca fotografii mai bune.

HP PhotoSmart R727 - este cea mai mica si compacta camera foto digitala HP, care ofera un zoom optic 3X, fiind in aceleasi timp protejate de orice factor extern, si o rezolutie mare a fotografiilor 6,2 MP. Cea mai interesanta functie a aparatului HP este aceea a efectului de slabire, gratie functiei HP Image Galerry.

Pretul recomandat al camerei HP PhotoSmart R727 este de 239 euro fara TVA.

Celalalt model, HP PhotoSmart R927, ofera 8,2 megapixeli reali, impreuna cu lentilele foarte performante, cu zoom optic 3X, si o viteza de reactie mult peste media camerelor din aceeasi gama. Cu noul model se elimina efectul de ochi rosii, se pot face poze contra soarelui, se pot realiza fotografii panoramice, continand si functia de slabire. De asemenea, se pot realiza si mini video-clipuri de calitate.

Potrivit HP, orice client care achizitioneaza unul dintre produsele participante la promotia organizata de HP in perioada verii si se inscrie in promotie primeste fara tragere la sorti carduri de memorie de 1G pentru camerele din seria R si de 512 MB pentru cele din seria M.

HP este o companie furnizoare de solutii tehnologice destinate consumatorilor individuali, intreprinderilor si institutiilor din intreaga lume. Oferta companiei cuprinde infrastructura IT, echipament de calcul si acces de uz personal, servicii globale si solutii de imprimare si prelucrare a imaginii. in ultimele patru trimestre financiare, incheiate la 30 aprilie 2006, veniturile obtinute de HP au totalizat 88,9 miliarde dolari.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri