Grupul LG Electronics, lider in domeniul electronicelor, electrocasnicelor si comunicatiilor mobile, a lansat pe piata din Romania o noua serie de monitoare Flatron dotate cu tehnologia DFC, care le asigura cea mai mare rata de contrast disponibila pe piata in acest moment, informeaza LG.

"Astazi, monitoarele nu mai sunt privite strict ca obiecte functionale, ci si ca dispozitive de entertainment. in secolul monitoarelor multi-functionale, modelele LG asigura consumatorului o adevarata experienta vizuala, oferindu-i imagini de cea mai buna calitate atat in cazul vizionarii filmelor si programelor TV, cat si in cazul utilizarii programelor grafice performante sau a celor mai noi jocuri pe calculator", a declarat Han Khyu, presedinte LG Electronics Romania.

LG lanseaza in Romania si trei noi modele din gama Emotional, gama evidentiata si la CeBIT (L1900E-BF, L1900J-BF, L1900R-BF), toate cu timpul de raspuns ultra rapid de 4ms si rata a contrastului de 2000:1.

LG Electronics se afla pe piata din Romania incepand din anul 1990, prin intermediul distribuitorilor autorizati, si din anul 2004 ca LG Electronics Romania. Cu o cifra de afaceri de 50 de milioane Euro in anul 2005, compania vizeaza ca pana in 2007 sa devina brandul premium numarul unu pe piata locala a electronicelor si electrocasnicelor.
Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri