Nu trece o zi fara sa vorbim de iPhone 8, dar se pare ca zvonurile care ajung online incep sa se apropie semnificativ de produsul care va ajunge in magazine.

iPhone 8 va fi anuntat oficial in luna septembrie si va ajunge in magazine la inceputul sau mijlocul lunii octombrie. Ca in fiecare an, pe marginea designului viitorului gadget au existat de mult timp speculatii. Se pare insa ca incepem sa ne formam o opinie informata despre aspectul real al terminalului. Cea mai noua imagine pe marginea subiectului a fost postata de Evan Blass, pe care cei mai multi internauti il cunosc sub numele de @evleaks.

Citeste articolul integral pe Playtech.ro

Sursa foto: Dreamstime.com

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea IT & C »



Setari Cookie-uri