In pofida majorarilor de costuri, companiile de televiziune prin satelit inregistreaza cresteri constante ca urmare a optimizarii cheltuielilor si a cresterii veniturilor, potrivit raportului "Spotlight on Profitable Growth: Media and Entertainment", realizat de compania de consultanta si audit EY.

Acelasi studiu arata ca:

► Jucatorii din media interactive vor inregistra cresteri solide din dezvoltarea publicitatii online.
► Companiile de jocuri electronice inregistreaza cresteri EBITDA (in USD) datorita cresterii consumului pe platformele de jocuri sociale si ocazionale (casual gaming).
► In pofida cresterilor de costuri, companiile de televiziune prin satelit inregistreaza cresteri constante ca urmare a optimizarii costurilor si a cresterii veniturilor.
► Publicitarii vor continua sa valorifice abilitatea emisiunilor de televiziune de a ajunge la o audienta mai numeroasa, in ciuda dezvoltarilor inregistrate de platformele concurente.
► In 2012, veniturile globale din muzica au crescut pentru prima data din 1999 incoace, datorita serviciilor digitale cu licenta de furnizare de muzica si a descarcarilor platite de muzica.
► Companiile de print de ziare si reviste vor continua sa se confrunte cu provocari din cauza declinului veniturilor din publicitate si scaderii numarului de abonamente platite. Cu toate acestea, companiile care furnizeaza servicii de informatii de business au raportat venituri si marje de profit stabile.

Afla mai multe din articolul: Operatorii de cablu sunt cele mai profitabile companii din industria de media si divertisment

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Media & Pub »


Setari Cookie-uri