Dupa intrarea in Ungaria, unde exista de peste 5 ani, britanicul Colin Brian Snead a adus brandul Allpacka pe piata din Romania si promite companiilor, dar si persoanelor fizice, un serviciu de curierat ieftin prin intermediul platformei care opereaza ca si comparator de preturi.

Allpacka.ro raspunde unei cereri pe care am identificat-o in urma unui studiu de piata, realizat la nivelul companiilor mici si mijlocii de pe piata din Romania, companii care nu au capacitatea de a negocia preturi cu marii jucatori de curierat existenti. Astfel, Allpacka.ro pune la dispozitia clientilor o platforma online care functioneaza ca un comparator de preturi pentru piata de curierat” mentioneaza CEO-ul Allpacka.ro, Colin Brian Snead.

Companiile pot salva pana la 50% din costuri, daca aleg sa utilizeze platforma online Allpacka.ro. Allpacka.ro ajuta clientul sa identifice cea mai buna solutie pentru bugetul sau, timp de tranzit, livrare de documente, pachete, paleti sau orice alt tip de colet, atat in tara, cat si in peste alte 200 de tari.

In primele luni de lansare platforma Allpacka.ro a avut o crestere de 75% de la o saptamana la alta, iar feeedback-ul clientilor este imbucurator. Unul dintre avantajele platformei este acela ca lucreaza cu unii dintre cei mai mari furnizori de servicii de curierat la nivel european si mondial, intre care UPS, DPD, GLS, TCE, iar clientii isi doresc servicii de calitate la cele mai bune costuri. Pentru a putea oferi clientilor sai cele mai mici preturi, Allpacka.ro efectueaza toate comenzile (primite in platforma) catre furnizorii sai prin intermediul unui singur cont, ceea ce ii permite sa beneficieze de reduceri importante din partea acestora, reduceri care mai apoi sunt transferate catre clientii sai.

„Am reusit sa livram peste 100.000 de comenzi in primele luni de la lansare si avem in baza noastra de date peste 3000 de clienti care beneficiaza de serviciile platformei Allpacka.com. In 2016 mizam pe o crestere de peste 100%.” mentioneaza Carmen Patirlageanu, Business Development Manager in cadrul Allpacka.

De asemenea, Allpacka.ro permite clientilor sa urmareasca in orice moment, in cadrul platformei, statusul livrarii coletelor lor, sa-si asigure coletul in cazuri care cer acest lucru, sa solicite ambalarea coletului de catre furnizor, dar si sa primeasca notificari pe email, referitoare la statusul expeditiei.

Allpacka.ro este certificat Trusted.ro, ceea ce confirma feedback-ul primit din partea clientilor sai. In prezent, compania este prezenta in Ungaria, Romania, dar si Slovacia si Cehia.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri