Propunerea lui Sevil Shhaideh in functia de prim-ministru de catre Liviu Dragnea a starnit, asa cum era de asteptat, reactii vehemente in social media. Mai jos, cateva dintre ele, atat din perspectiva votantilor PSD, cat si a celor care au votat cu alte partide.

“Cand dl Dragnea zicea ca face oferta de nerefuzat pentru premier, stia ce vorbeste: femeie, minoritara etnic, musulmanca. Romania, trend-setter la progresism in Europa. Presedinte neamt, prim ministra turcoaica dobrogeana cu barbat sirian: istoria Balcanilor in a nutshell, suntem mai corecti politic decat Germania insasi”, scrie Sorin Ionita, de la ONG-ul Expert Forum.

Utilizatorul Horia Ardelean puncteaza:

Utilizatorul Horia Ardelean puncteaza: „Daaaa! Dar asta dupa ce am mancat turkish delight cu doua maini zi de zi! Ba ca unu e neamt, ba ca altul e Julien. Si acum iaca ipocrizie crasa. Pare sa nu mai fim "mandri ca suntem romani". Nationalism ipocrit si idiot. Revoltator de-a dreptu'/stangu'”.

Cristian Ghinea, de la USR, subliniaza: E amuzant ca partidul care se isteriza ca ne cheama Clotilde, Cosette sau Julien numeste pe Sevil. USR saluta diversitatea. Nu numele este motivul pentru care vom vota contra investirii.

De cealalta parte, votantii PSD sunt si ei, in majoritate, revoltati – nu la faptul ca propunerea premierului este o persoana care are legaturi stranse cu persoane condamnate penal, cat ca este de origine straina, musulmana.

(screen shot-uri via Vlad Andriescu)

Clotilde Armand, de la USR, comunica pe Facebook: "Ce a descoperit Curtea de Conturi la Ministerul Dezvoltarii condus de Liviu Dragnea in perioada guvernului Ponta alaturi de Sevil Shhaideh? Disparitia a 10 milioane de euro, lucrari supraevaluate, terenuri sub-evaluate, atribuiri fara licitatie, firme aflate in sfera de influenta a vice-premierului Liviu Dragnea. Unde este raportul Curtii de Conturi? Raportul este gata din aprilie 2015, insa nu se afla pe site-ul institutiei. Documentul trebuie mai intai aprobat in plenul Curtii de Conturi si abia apoi trimis mai departe catre DNA si alte institutii cu atributii similare".

Jurnalistul Vlad Petreanu, puncteaza, la randul sau: "Acum, serios vorbind, eu inteleg si sunt de acord ca partidul de guvernamant are dreptul sa-si promoveze si sa-si aplice programul electoral dar, cu propunerea asta de prim-ministru, dl. Dragnea tocmai a transformat Guvernul Romaniei in breloc.
Edit: ca sa fie clar, nu ptr ca e femeie sau ptr ca e minoritara, ci pentru ca e doar un accesoriu servil al dlui Dragnea, intregul ei trecut profesional demonstreaza asta. Seful Guvernului Romaniei trebuie sa aiba, totusi, o anume prestanta, autoritate morala si atitudine exemplara, ca nu suntem cine stie ce pseudo-republica bananiera in care stapanii pun marionete in geamul casei guvernatorului".

In paralel, Victor Ponta greseste numele potentialului viitor prim-ministru al tarii.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri