Facebook intra in mod oficial in concurenta cu televiziunile, incercand sa devina o destinatie preferata pentru TV show-uri originale, prin lansarea video tab-ului, incepand de saptamana aceasta.

Noul tab se va numit “Watch” si in el utilizatorii vor putea viziona seriale de la entitati precum BuzzFeed, Tastemade, ATTN si Conde Nast. Facebook a confirmat oficial lansarea Watch “in curand”, fara a oferi o data exacta.

“Speram ca Watch sa fie gazda unei varietati mari de show-uri – de la reality la comedii pana la transmisiuni sportive live”, a scris CEO-ul Facebook, Mark Zuckerberg, intr-o postare pe Facebook. “Unele dintre acestea vor fi realizate de producatori profesionisti, in timp ce altele vor fi realizate de oameni din comunitatea noastra”.

Noul Watch tab va avea clipuri episodice care urmaresc o tema sau un story arc. Utilizatorii vor putea crea un watch list pentru a fi la curent cu show-urile preferate, disponibile si in aplicatia de Facebook.

Sursa foto: Techcrunch

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Alex Goaga
Alex Goaga scrie despre antreprenoriat, new media si IT&C de peste sase ani, visand (in timpul liber!) la viitoarele holograme portabile “tip Star Wars”. Pasionat de citit (benzi desenate printre altele) .

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea New Media »


Setari Cookie-uri