25 Septembrie 2012 in Piete de capital

Dan Diaconescu a parasit Romania. Vezi destinatia


Dan Diaconescu a parasit Romania. Vezi destinatia
Dan Diaconescu a parasit Romania, in jurul orei 17.00, cu o cursa aeriana spre München (Germania) si va reveni in tara miercuri dimineata, pentru a continua discutiile privind incheierea contractului de privatizare la Oltchim, au declarat surse apropiate situatiei, potrivit Mediafax.

Avocatul Daniel Fenechiu, reprezentantant legal al lui Dan Diaconescu in negocierile cu OPSPI pentru privatizarea Oltchim, a confirmat plecarea din tara a acestuia.

El a precizat ca membrii comisiei de privatizare au fost informati despre faptul ca Dan Diaconescu a parasit Romania si a aratat ca acesta urmeaza sa revina miercuri in tara, pentru a continua discutiile cu comisia de privatizare.

Dan Diaconescu a castigat licitatia pentru preluarea a 54,8% din actiunile Oltchim, dupa ce a oferit 203 milioane de lei, cel mai mare pret, pentru titlurile detinute de stat.

Citeste si:

Contractul nu a fost insa semnat, iar premierul Victor Ponta Ponta a anuntat ca privatizarea Oltchim va fi reluata anul viitor, el spunand ca, dupa ce se va constata ca asa-zisul castigator nu a avut nici bani, nici intentia de a deveni actionar majoritar, statul va aproba un plan de masuri pentru combinat.

In cursul zilei de luni, premierul s-a intalnit cu ministrul Economiei si seful OPSPI pentru discutii legate de situatia Oltchim.

O reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a fost convocata pentru joi, 27 septembrie, pentru a se discuta achizitia de catre MApN a avioanelor multirol, iar pe ordinea de zi ar putea fi inclus si subiectul privatizarii Oltchim.

Recomandare O companie de curatenie, prima societate romaneasca listata pe ATS-ul Bursei
Citeste si

mai multe articole din Piete de capital