Bittnet Systems, furnizor de servicii de training IT, se va lista pe piata AeRO, administrata de Bursa de Valori Bucuresti, pe data de 15 aprilie. Bittnet este a doua companie din domeniul IT care se listeaza pe Bursa de la Bucuresti, dupa Flamingo in 2005.

Bittnet Systems este o firma specializata in training IT, controlata de Cristian Logofatu, CFO si co-fondator, si de fratele acestuia - Mihai Logofatu, CEO si co-fondator. Cei doi frati au vandut recent 10% din companie fondului polonez de investitii Carpathia Capital, pentru suma de 150.000 de euro.

Bittnet Systems a avut afaceri de 6,6 mil lei in 2013 si un profit de 169.000 lei. Profitul s-a triplat fata de 2012, in vreme ce afacerile au urcat cu 73%.

Bursa de Valori Bucuresti nu a mai avut nicio companie din IT listata in ultimii cinci ani, dupa falimentul Flamingo International in 2009.

Foto: Shutterstock/Keyboard

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri