Romgaz (SNG) va propune actionarilor un dividend brut in valoare de 2,49 lei/actiune din profitul inregistrat in 2016, in linie cu asteptarile din piata.

Randamentul dividendelor este de 8,6% calculat avand in vedere pretul actiunilor Romagz din prima parte a sedintei de vineri, inainte de anuntul oficial. Valoarea totala a dividendelor urmeaza sa ajunga la 959,7 mil. lei, adica 93,6% din profitul net de anul trecut.

Plata dividendelor este programata incepand cu data de 26 iulie 2017, iar Adunarea Generala a Actionarilor va avea loc pe 25 (26) aprilie.

Inainte de a fi suspendate de la tranzactionare, actiunile Romgaz se tranzactionau vineri la un pret de 28,8 lei/unitate, in crestere cu 0,17%.

Sursa foto: Compania

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Ionut Sisu
Ionuț Șișu scrie pentru Wall-Street.ro din anul 2011, iar în prezent ocupă funcția de redactor-șef adjunct . El și-a început activitatea în presă în 2007, în departamentul de limbă engleză al Mediafax monitorizare. În perioada 2008-2009, Ionuț a acoperit domeniile piețe de capital și finanțe personale în cadrul Business Standard, publicația de afaceri a trustului Realitatea-Cațavencu. După o scurtă perioada de timp în cadrul Corect...

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Piețe de capital »



Setari Cookie-uri