Traian Basescu a primit in 2014 cadouri in valoare de 1.895 de euro, cel mai scump fiind o iconita de argint, de 700 de euro, dar fostul presedinte nu a pastrat niciunul dintre bunurile primite cu ocazia unor activitati de protocol.

Fostul presedinte Traian Basescu a primit anul acesta 33 de cadouri in valoare totala de 1.895 de euro (8.395 de lei), potrivit listei cu bunuri primite cu titlu gratuit, cu prilejul unor activitati de protocol, publicata de Administratia Prezidentiala. Cel mai valoros cadou este o iconita din argint, poleita partial cu foita din aur si impodobita cu pietre semipretioase - 700 de euro, scrie Mediafax.

Traian Basescu a mai primit un tablou cu rama argintie, reprezentand o pictura a "Stemei Romaniei", in valoare de 120 de euro, cu ocazia unei vizite efectuate in Turcia. Din partea presedintelui Palestinei, Basescu a primit un tablou pe panza cartonata, reprezentand o moschee si o biserica, in valoare de 100 de euro.

Tot 100 de euro valoreaza un tablou reprezentand o frunza pictata in rama. Celelalte bunuri primite au o valoare mai mica de 100 de euro fiecare. Fostul presedinte a primit un costum traditional specific traditiei rome, format din 4 fuste si o esarfa - 50 de euro, o macheta simulator F16 - 50 de euro, un DVD cu "Raionul Causeni" (R. Moldova) - 5 euro.

Pe lista cadourilor se afla mai multe tablouri, plachete si gravuri, precum si obiecte decorative si albume de arta. Basescu nu a pastrat niciun cadou, astfel ca toate au ramas in patrimoniul Administratiei Prezidentiale.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Politic »


Comunicate de presă

Vrei ca informatia ta sa ajunga la publicul tau tinta? Publica un comunicat de presa →


Setari Cookie-uri