Retailerul suedez de fashion a deschis primul magazin din afara Capitalei in orasul Brasov, in centrul comercial Unirea Shopping Center, detinut de familia Adamescu.
„Ne bazam pe implicarea si reusita unei echipe de aproximativ 30 de oameni pentru a aduce la Brasov oferta H&M”, a spus Diana Sandu, managerul magazinului H&M Brasov.

Magazinul H&M din Brasov este amplasat in centrul comercial Unirea Shopping Center, pe bulevardul Garii si va fi deschis zilnic intre orele 10 si 22.

De la sfarsitul lunii martie, H&M a mai deschis 5 magazine in Bucuresti, in AFI Palace Cotroceni, Unirea Shopping Center, Baneasa Shopping City, Plaza Romania si Bucuresti Mall, si urmeaza sa inaugureze inca doua unitati in Cluj-Napoca si Timisoara, in aceasta toamna.

Romania se afla pe locul al treilea in topul tarilor cu cele mai multe branduri nou intrate pe piata in anul 2010, fiind devansata de Turcia si India, arata un studiu al companiei de consultanta imobiliara CBRE, la care au participat peste 300 de retaileri din 73 de tari din lume.

Abonează-te pe

Calculator Salariu: Află câți bani primești în mână în funcție de salariul brut »

Despre autor
Wall-Street.ro este un cotidian de business fondat în 2005, parte a grupului InternetCorp, unul dintre cei mai mari jucători din industria românească de publishing online.Pe parcursul celor peste 15 ani de prezență pe piața media, ne-am propus să fim o sursă de inspirație pentru mediul de business, dar și un canal de educație pentru pentru celelalte categorii de public interesate de zona economico-financiară.În plus, Wall-Street.ro are o experiență de 10 ani în organizarea de evenimente B2B, timp în care a susținut peste 100 de conferințe pe domenii precum Ecommerce, banking, retail, pharma&sănătate sau imobiliare. Astfel, am reușit să avem o acoperire completă - online și offline - pentru tot ce înseamnă business-ul de calitate.

Te-ar putea interesa și:



Mai multe articole din secțiunea Imobiliare și construcții »


Setari Cookie-uri